DevPort + CEKON = Nytt uppdrag

DevPort + CEKON = Nytt uppdrag. Samarbetet med DevPort har genererat första uppdraget. Kund NKT HV cables AB i Karlskrona.

Om NKT – Korta fakta

NKT är ett globalt företag med tillverkningsanläggningar i Europa som gör det möjligt för oss att designa, tillverka och marknadsföra våra högkvalitativa produkter samt tänja på gränserna för teknisk innovation inom vårt område. Våra tillverkningsanläggningar är bland de mest moderna, flexibla och kostnadseffektiva i världen, och vi investerar kontinuerligt i våra tillverkningsanläggningar för att hålla dem på högsta tekniska nivå.

Vår toppmoderna anläggning i Köln, Tyskland är ett unikt exempel med specialiserade tekniska innovationer som har integrerats i fabriken för att göra produktionen så effektiv som möjligt och vår fabrik i Karlskrona, Sverige, är ett centrum för- excellens för produktion, installation och service av högspänningskablar i både AC och DC för undervattens- och underjordiska applikationer. Den driver sin egen hamn samt världens mest avancerade kabelläggningsfartyg. Alla våra produktionsanläggningar har egna testanläggningar på plats, och speciellt vår anläggning i Karlskrona erbjuder några av branschens mest avancerade testutrustning. Källa: NKT >>

DevPort + CEKON = Nytt uppdrag

Dela inlägget:

Relaterade sidor

Rulla till toppen